Financiëel

De moerenlopers vzw zamelt gelden in voor de overkoepelende organisatie Roparun.
De gelden worden ingezameld op diverse wijzen waarvan U hieronder een overzicht aantreft.

 1. Sponsoring
  Zowel financieel als praktisch helpen de sponsors om ons doel te bereiken. We denken hierbij aan het gebruik van de voertuigen, brandstof, slaapplaatsen, voeding, kledij en zo veel meer. Ook financiële bijdragen zijn mogelijk waarvoor een factuur wordt opgemaakt. Alle ontvangen sponsorgelden worden integraal opgenomen in onze jaarlijkse giften welke wij op onze beurt schenken aan initiatieven die kaderen in het streefdoel van Roparun!

 2. Giften
  Jaarlijks mogen wij rekenen op gulle giften uit diverse hoeken! Grote en kleine evenementen worden op poten gezet om onze vzw te steunen. We denken hierbij aan de kinderanimatie tijdens de roparun, benefietfuif, tweejaarlijks kerstspel, fruitacties op school, bijdragen van initiatieven tijdens de doortocht roparun, enz.
  De ontvangen giften worden integraal opgenomen in onze jaarlijkse giften welke wij op onze beurt schenken aan initiatieven die kaderen in het streefdoel van Roparun!

 3. Kerstmarkt
  2021: uitgesteld omwille van corona
  Jaarlijks zetten wij onze tent op te Zele, tijdens de kerstmarkt (3de weekend van december). We dragen samen zorg voor een gezellige kerstsfeer, muziek, aangevuld met een verkwikkend drankje en sterkend hapje.
  De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van teammateriaal.

 4. Steak à volonté –> à emporter omwille van corona. Flyer komt spoedig online.
  Naar jaarlijkse gewoonte zetten we het laatste weekend van januari de deuren open van de gemeenteschool Zele voor méér dan 600 personen die onze vzw steunen. Hierbij bieden we allen steak of vol-au-vent à volonté aan, vergezeld van heerlijke frietjes en groentjes. Tijdens het weekend worden op beide dagen mooie prijzen verloot!
  De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van teammateriaal.

 5. Kermisloop te Grembergen
  Tijdens het Onze-Lieve-Vrouw-weekend in augustus organiseren we samen met het kermiscomité de jogging te Grembergen. Hierbij komen de afstanden 3, 6, 9 en 12 km aan bod evenals een kinder- en jeugdloop voor de jongsten.
  De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van teammateriaal.

 6. Diverse activiteiten
  Doorheen het jaar zetten onze teamleden zich in voor diverse activiteiten. Concreet zetten we ons beste beentje voor bij de city-trail Lokeren, de afwas kippenfestijn (Ossenkermis), schrikkelconcert St-Cécilia, …

  Wenst U ons te steunen in ruil voor onze aanwezigheid en/of hulp bij uw evenement, laat zeker een seintje op moerenlopers@hotmail.be

Vrije giften zijn altijd welkom per overschrijving op bankrekening BE25 0016 8515 0482 (moerenlopers vzw) of via de donatiemodule (kies team 288).