Fietsers (2016)

 

Sarah Van Snick

wonende te Zele en moeder van 3 kinderen. Zij "RUN"t, naast het werk, haar huishouden en sport regelmatig. Ze maakt een variatie tussen zwemmen, fietsen, inlineskaten, enz.  Sarah heeft helaas te weinig tijd om alle sporttakken te beoefenen daar zij graag meerdere spoten beoefent. Deelname aan 1/8 triatlon en een fietsreisje naar Zuid Frankrijk staan op haar palmares. 

De eerste roparun was een leerrijke, leuke en avontuurlijke belevenis, welke meteen voor herhaling vatbaar is. De voorbereidingen waren een plezier, de run meemaken was de kers op de taart. De teamspirit was voor mij iets nieuws en liet me zien dat samen leuker is dan alleen. Als team ben je sterker, heb je meer plezier, kan je heel wat aan, kortom, dit team laat ik niet meer gaan! Elk jaar leren we nieuwe dingen bij en wordt het team sterker!

Na 4 deelnames blijkt ons team ijzersterk en geolied de run te doorstaan. Het is een hele eer om dit team te begeleiden en er deel van te mogen uitmaken! Rotterdam, here we come!!!

 

 

Maria Heirman

23 jaar heeft Maria in Kastel gewoond. Door haar huwelijk met Vincent, hebben ze 7 jaar in Grembergen gewoond, maar in 1995 is ze Zelenaar geworden. Samen hebben ze drie kinderen. Ze is met ‘start to run’ gestart in 2002. Heel vlug is ze in de competitie gestapt (2004)  met veldloopwedstrijden, waar het in 2009 abrupt eindigde. 

Ze investeerde in een koersfiets en nu maakt ze zondagmorgen met 12 vriendinnen de straten en dijken onveilig.

Ze kan zich uitstekend vinden in het goede doel waar Roparun voor staat, nu ze er zelf van dichtbij mee geconfronteerd werd. Op deze manier een riem onder het hart van vele mensen steken en een financiële bijdrage kunnen leveren, geeft een super gevoel. En vooral dit te kunnen doen met een fantastisch team.

 

 

Kurt Dierens

 

Kurt is wonende te Zele, Avermaat. Hij deelt zijn leven samen met Sylvie en hun 2 kinderen. Kurt houdt van sportieve uitdagingen zoals meerdaagse mountainbike en traitlon (kwart). De loopmicrobe zette zich vast bij Kurt na training en deelname aan triatlon. Intussen gaat hij twee maal per week lopen, aangevuld met fietsen. Kurt nam de vorige 2 edities deel als loper, vorig jaar als fietser.

 

 

 

 

   Lieve De Meester

Lieve woont sinds kort in Waasmunster maar haar 'roots' ligt in Sint-anna. Ze is zelfstandig kinesitherapeute en doet wekelijks aan spinning.
Verder danst en squasht ze graag, zolang ze zich maar eens kan uitleven. Lieve ziet Roparun als een uitgesproken kans om haar sportieve kwaliteiten boven te halen voor het goede doel. Met de glimlach op het gezicht zal zij zich inzetten voor een succesvolle Roparun met in gedachten de mensen die ze los heeft moeten laten door kanker.