Transport (2015)

Gino Maes

Gino is een rasechte Zelenaar en levensgenieter. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Hij slaat in zijn vrije tijd het ritme bij de Blaaskapel te Zele. Gino zal samen met de andere chauffeurs ons team begeleiden bij de verplaatsingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aimé Beirnaert

Aimee is sinds dit jaar op welverdiend pensioen na een mooie loopbaan als vrachtwagenchauffeur bij waterbouwwerken. Thuis heeft hij samen met zijn vrouw Annette de boerderij. Hij is vader van volwassen zoon Davy en dochter Evy en trotse grootvader van 4 flinke kleinkinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre Heirwegh

André Heirwegh is een zelfstandige die interesse heeft in atletiek en hierbij zijn kleinkinderen nauw opvolgt. Hij zal ons team vervoegen als chauffeur van de slaapcamionette. Hij viel tijdens de eerste editie in, doch moest zelf opgeven wegens ziekte. Net als vorig jaar gaat hij de uitdaging nog enthousiaster aan. Hij zal zorg dragen voor een comfortabele slaapgelegenheid voor de teamleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Robby Smekens

 

Robby is een Hamse grondwerker, maar in zijn vrije tijd staat hij ons graag bij. Hij zal net als vorig jaar zorg dragen voor de verplaatsing van de catering en een handje toesteken bij het "onderhoud" van onze teamleden!