Fietsers (2015)

 

Sarah Van Snick

wonende te Zele en moeder van 3 kinderen. Zij "RUN"t, naast het werk, haar huishouden en sport regelmatig. Ze maakt een variatie tussen zwemmen, fietsen, inlineskaten, enz.  Sarah heeft helaas te weinig tijd om alle sporttakken te beoefenen daar zij graag meerdere spoten beoefent. Deelname aan 1/8 triatlon en een fietsreisje naar Zuid Frankrijk staan op haar palmares. 

De eerste roparun was een leerrijke, leuke en avontuurlijke belevenis, welke meteen voor herhaling vatbaar is. De voorbereidingen waren een plezier, de run meemaken was de kers op de taart. De teamspirit was voor mij iets nieuws en liet me zien dat samen leuker is dan alleen. Als team ben je sterker, heb je meer plezier, kan je heel wat aan, kortom, dit team laat ik niet meer gaan! 

 

 

 

 

Daisy Poppe

Daisy woont zoals de meeste leden van de moerenlopers te Zele en runt samen met haar echtgenoot het tankstation en buurtwinkel te Durmen. Zij hebben samen 3 'grote' kinderen. Naast het dagdagelijkse werk gaat ze ook lopen en fietsen. Als een echte doorzetter bijt ze door tot het einde! Samen met de lopers brengt zij ons naar de finish!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurt Dierens

 

Kurt is wonende te Zele, Avermaat. Hij deelt zijn leven samen met Sylvie en hun 2 kinderen. Kurt houdt van sportieve uitdagingen zoals meerdaagse mountainbike en traitlon (kwart). De loopmicrobe zette zich vast bij Kurt na training en deelname aan triatlon. Intussen gaat hij twee maal per week lopen, aangevuld met fietsen. Kurt nam de vorige 2 edities deel als loper en zal dit jaar als fietser ons team ondersteunen!

 

 

 

 

   Lieve De Meester

Lieve woont sinds kort in Waasmunster maar haar 'roots' ligt in Sint-anna. Ze is zelfstandig kinesitherapeute en doet wekelijks aan spinning.
Verder danst en squasht ze graag, zolang ze zich maar eens kan uitleven. Lieve ziet Roparun als een uitgesproken kans om haar sportieve kwaliteiten boven te halen voor het goede doel. Met de glimlach op het gezicht zal zij zich inzetten voor een succesvolle Roparun.