Oefenen (2015)

Samen sterk. Zonder elkaar te kennen kunnen we nooit sterk zijn, dit is vorig jaar duidelijk gebleken. Hieronder treft U een overzicht van de activiteiten welke op de planning staan.  De meest relevante oefenwedstrijd/tranining is ongetwijfeld de Ronde van Zele welke georganiseerd wordt door onze collega's De Kloddelopers. Uiteraard zijn alle supporters en sympathisanten welkom op deze.

 

 

* Veldloop - Memorial Falco Christiaens - 23 november 2014

 

Ook dit jaar namen enkele lopers deel aan de goed georganiseerde veldloop ter nagedachtenis aan loper Falco Christiaens. De zesde editie trok heel wat sportievelingen naar het sportplein alwaar de jongsten om 12u aan de startmeet stonden. Zij namen de aftrap voor een fijne namiddag in het winterzonnetje. Om 15u03 was het zover voor onze lopers! Ze stonden met heel wat renners aan de meet en gingen vlot mee. Tot het einde deden ze hun uiterste best. Ook bij de dames mochten we supporteren voor Evy die het er flink van afbracht. Na de loop genoten we allen na van de sportieve namiddag met de kerstrun in het vooruitzicht.

Foto's kan U bekijken door op foto te klikken

 

* Kerstrun tijdens kerstmarkt te Zele - 14 december 2014

 

Beste lopers, wij, alle moerenlopers, wensen jullie van harte te bedanken voor jullie deelname aan onze eerste kerstrun!

Dankzij jullie kunnen we spreken van een succes en was het voor ons een aangename start van een nieuwe activiteit. Wij hopen dat jullie allen een zelfde voldaan gevoel eraan hebben mogen overhouden.
Graag delen we met jullie de resultaten alsook het verzamelde beeldmateriaal van de run.

Resultaten:
uitslag kerstrun kids 500m
uitslag kerstrun kids 1km u
itslag kerstrun 5km

uitslag kerstrun 10km

 

Foto's

 

Nogmaals dank voor jullie deelname en toteen volgende activiteit, roparunof volgend jaar!

 

 

* Ronde van Zele te Zele - 2015

De Ronde van Zele, georganiseerd door collega's Kloddelopers, is een estafetteloop bestaande uit één of twee toeren van 35 kilometer en wordt in ploegjes van vier lopers afgelegd, dit al dan niet in combinatie van begeleidende fietsers. Het is voor vele sportievelingen de kans om kennis te maken met het systeem van lopen tijdens Roparun. Het is dan ook een ideale voorbereiding voor onze ploeg om deel te nemen aan Roparun 2015.

 

* 10 miles te Antwerpen - 26 april 2015

De massahappening blijft onze lopers intrigeren en we nemen deze loop dan ook graag terug op onder onze planning. Vorig jaar werden diverse afstanden door de moerenlopers afgelegd, dit in het bijzijn van vele sportievelingen uit Zele en omstreken.
De inschrijvingen werden vorige editie onder BOKS gedaan en met hun truitje werd dan ook gelopen. Graag geven we op deze manier wat naambekendheid aan deze organisatie. www.boks.be

 

* Dag-, en nachttraining voor Roparun - 2015