Home (2015)

MEI 2015

Roparun 2015 - de derde editie zit er al op! Voor ons allen was het avontuur te snel voorbij!

Een volledig jaar voorbereiding voor 3 dagen avontuur gecombineerd met een sportieve prestatie en een staaltje teamwork. Dat was voor ons roparun 2015. Zaterdag 23 mei 9u30 verzamelden we samen me de Kloddelopers op de markt om door de Zelenaars uitgewuifd te worden. Om 12u zette ons team aan richting Parijs om de run te starten om 19u54 stipt. Kurt Baeyens nam de start gevolgd door de lopers Koen Poppe, Vincent Christiaens en Evy Beirnaert. 's nachts vond de eerste wissel plaats met onze volgende lopers Chris Vincke, Walter De Smet, Marnik Snoeck en Eric Van Damme. Zij overbrugden samen de nacht van zaterdag op zondag en gaven de fakkel in de vroege ochtend door. Zondag rond het middaguur naderden we stilletjes aan de grens met ons thuisland. Na het doorkruisen van Edingen zetten we de laatste shift in richting Zele. We werden opgewarmd te Asse, Opwijk, Dendermonde. Ondanks het schitterende weer overdag was de regen de spelbreker tijdens de doortocht in Zele. Ondanks deze was de ontvangst zoals voorheen zeer warm, enthousiast en oorverdovend. Wij wensen allen die de regen trotseerden te bedanken!!

 

MAART 2015

Stilletjes aan naderen we het Pinksterweekend - het Roparunweekend. Het voorbereidende werk aan de run is gestart, de route wordt bekeken, bestudeerd en herbekeken. De praktische zaken worden ingepland, spullen ingezameld, lijsten opgemaakt, ... Niets wordt aan het toeval overgelaten.
Er rest ons enkel nog paaseieren te verkopen - einde maart. Daarna is het enkel nog aftellen naar het avontuur voor het leven!

Wij wensen alle groepen die de doortocht organiseren veel plezier met de voorbereidingen!

 

30 JANUARI 2015

Dank aan allen om opnieuw jullie steun te betuigen door aanwezig te zijn op onze steak à volonté, welke afgelopen weekend plaats vond. Wat ons betreft was het een succes - derde keer, nog betere keer!
Naar goede gewoonte werd de zaal vrijdagavond door onze leden klaar gezet. Zaterdagavond vanaf 18u kwamen de eerste eters binnen gevolgd door nog velen, om en bij een 330! De tombola werd gehouden tijdens het eten en de prijzen werden verloot. De ballonvlucht, beenham en waardebon twv 50 € waren snel verdeeld!
Zondagmiddag mochten we opnieuw 330 eters verwelkomen. Onze teamleden zorgden voor een vlotte bediening van drank en fijne sfeer. Wij mochten ook meer dan 10 brandweerleden ontvangen welke ons vereerden met een cheque van 1.425 € welke vorig jaar werd ingezameld door de onvrijwillige brandweervrouwen. Zij staan immers elk jaar in voor het kinderdorp, welke bekostigd wordt door de Kloddelopers. Wij hadden de eer om de opbrengst in ontvangst te nemen! Bedankt!

Wij sloten een fijn "werk"weekend af en kijken stilletjes aan uit naar het pinksterweekend.

 

11 JANUARI 2015

Beste sympathisanten, supporters, familie en vrienden.

Vooreerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Wij wensen één ieder een goede gezondheid, voorspoed en geluk voor 2015.
Wij hopen U een leuke waaier aan activiteiten te mogen aanbieden alsook opnieuw een sportieve prestatie te kunnen neerzetten tijdens het pinksterweekend (23-24-25 mei). Uiteraard hopen wij ook terug op uw steun, welke onontbeerlijk is om geld in te zamelen voor de mensen die in contact komen met kanker en zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het te verwerken leed.

 

Graag delen wij jullie mee dat de kerstboomverbranding niet heeft kunnen plaats vinden op de geplande zaterdag 10 januari. Na overleg met de brandweer, kon wegens de weerstomstandigheden de kerstboomverbraning niet doorgaan. De tent werd evenmin opgesteld omwille van de hevige wind. De activiteit zal uitgesteld worden tot volgend jaar. Wij hopen dan ook op jullie begrip.

 

DECEMBER 2014

Kerstrun tijdens kerstmarkt 14 december 2014

Beste lopers,
wij, alle moerenlopers, wensen jullie van harte te bedanken voor jullie deelname aan onze eerste kerstrun!

Dankzij jullie kunnen we spreken van een succes en was het voor ons een aangename start van een nieuwe activiteit. Wij hopen dat jullie allen een zelfde voldaan gevoel eraan hebben mogen overhouden. Graag delen we met jullie de resultaten alsook het verzamelde beeldmateriaal van de run.

Resultaten:
uitslag kerstrun kids 500m
uitslag kerstrun kids 1km
uitslag kerstrun 5km
uitslag kerstrun 10km

Foto's

Nogmaals dank voor jullie deelname en tot een volgende activiteit, roparun of volgend jaar!
  

NOVEMBER 2014

Het winteruur heeft zijn intrede  gedaan, de dagen lijken korter en de avonden des te langer. Maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten ... de kerstmarkt en dus ook kerstrun naderen! En we kijken er allen rijkhalzend naar uit, de eerste inschrijving lopen binnen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Naar jaarlijkse traditie nadert ook de bekendmaking van het nieuwe jaarthema van Roparun op de befaamde kaas- en wijnavond van de kloddelopers. Deze avond zal doorgaan op zaterdag 29 november in de gemeenteschool vanaf 19u. U kan hierbij de keuze maken tussen kaas- of charcuterieschotel (17€), dit ook voor kinderen (11€). Inschrijven is nog mogelijk tot 25 november. Met z'n allen daarheen! Voor meer informatie klik op volgende link: http://www.kloddelopers.be.

 

OKTOBER 2014

Beste teamlid, familielid, sympathisant, Roparun 2014 is afgesloten, met een zelfde team staan we opnieuw paraat om er een geweldig jaar van te maken.
Alle foto's, activiteiten, sponsors, enz. van vorig jaar kunnnen jullie terugvinden onder rubriek "vorige editie - 2014".

Hieronder nog een leuke groepsfoto bij onze aankomst maandagavond te Zele.