Voeding (2014)

Stefan Van Royen
Stefan van Royen is 38 jaar, zelfstandige en vader van 3 kinderen. Momenteel is hij volop aan het bouwen in Zele en zal rond het roparunweekend verhuizen.  In zijn vrije tijd is hij vooral bezig met paramotorvliegen en de kinderen. Stefan vervoegde zich bij onze ploeg en samen met Annick en Cindy de catering. Een deelname dit jaar zit er dan ook niet in. 

 

 

 

 

Annick De Malsche
Annick is gehuwd met Chris 'Tent' en is moeder van dochter Fien en stiefzoon Mathias. Veel vrije tijd blijft niet over naast de coachjob bij Danika en het papier- en mailwerk van de tentenverhuur. Ondanks de beperkte vrije tijd neemt Annick de tijd om met vriendinnen op stap te gaan of een minitripje te doen. De zee is hun ideale vertoefmoment. Af en toe gaat Annick lopen en zet zich in voor de organisatie "ZOGGEBEEFT".

 

 

 

Cindy De Doncker

Cindy De Doncker is echtgenote van Marnik Snoeck (loper) en woonachtig te hamme-Zogge. Samen met Marnik hebben ze 2 kinderen;  Greg en Femke. In het dagelijkse leven werkt ze als verzorgende in de Thuiszorg regio St Niklaas bij "Wij blijven thuis!!" Cindy maakt graag plezier en houdt van koken, ook voor een groot aantal personen! Cindy sluit zich graag aan bij de groep Moerenlopers !