Fotograaf (2014)

Veronique Vanden Bussche

Veronique zal vanaf de start van onze werkzaamheden instaan voor reportages van onze activiteiten. Op onze eerste samenkomst (5/10) heeft Veronique van alle leden een foto gemaakt en op de site geplaatst. Zij  was ook aanwezig bij onze eerste estafette marathon "Acerta Brussels Ekiden" (13/10) en zal ook aanwezig zijn bij de Roparunsamenkomst te Nederland in Ahoy, onze "biefstuk friet à volonté weekend" op 26 en 27 januari 2013, Ronde van Zele en alle andere evenementen waaraan de MOERENLOPERS in de toekomst zullen deelnemen of organiseren. Het spreekt voor zich dat zij de mooiste foto's zal nemen tijdens de run zelf.
Helaas heeft Veronique maar 2 handen, indien er zich een filmamateur geroepen voelt om onze activiteiten gratis te filmen kan deze steeds contact opnemen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als amateur fotograaf bekeek ik het allemaal een beetje van op afstand,
letterlijk en figuurlijk.

Wat aanvankelijk allemaal individuen waren,
is uitgegroeid tot een echt team.
Succes is afhankelijk van elk onderdeel.
Ook al staan de lopers en de fietsers het meest in de belangstelling,
hoed af !
voor de catering, chauffeurs, kiné en thuisblijvers (maar vurige fans)
waardoor we samen een geweldig avontuur hebben beleefd
en dit voor een uniek doel !!!

 

Anne-Mie Van Holst

 

Annemie is woonachtig te Zele, moeder van 2 gelukkige tieners, werkzaam binnen de banksector. Annemie droomt ervan een team te begeleiden en te steunen waar nodig. Dit jaar zal zij Veronique bijstaan bij het volgen van het team tijdens het roparunweekend.