Transport (2013)

 

 Gino Maes

Gino is een rasechte Zelenaar en levensgenieter. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Hij slaat in zijn vrije tijd het ritme bij de Blaaskapel te Zele. Gino zal samen met de andere chauffeurs ons team begeleiden bij de verplaatsingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aimé Beirnaert

Aimee is in het dagdagelijkse leven vrachtwagenchauffeur en kraanman bij waterbouwwerken. Thuis heeft hij samen met zijn vrouw Annette de boerderij. Hij is vader van volwassen zoon Davy en dochter Evy en trotse grootvader van 4 flinke kleinkinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne-Mie Van Holst

Annemie is woonachtig te Zele, moeder van 2 gelukkige tieners, werkzaam binnen de banksector. Annemie droomt ervan een team te begeleiden en te steunen waar nodig. Deze dame heeft geduld en zal binnen TEAM 288 haar mannetje staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koen De Rijck

Koen vult ons team logistiek aan. Koen is afkomstig van Lokeren, maar woont heden in De Klinge samen met partner Marleen. Koen heeft jarenlange ervaring als fietsenmaker en is dagdagelijks de baan op. Hij zal ons team logistieke en technische bijstand verlenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geert Hofman

Geert is zelfstandige isolatiespuiter en dus ook werkzaam in de bouwsector. Hij is vader van 3 tienerkinderen en echtgenoot van Gracy. Zij zijn samen woonachtig te Hamme - SInt-Anna. Geert is zoals de andere teamgenoten sociaal ingesteld. Hij is een fervent supporter van zoon die deelneemt aan motocross wedstrijden en levert zijn bijdrage aan bijhorende organisatie van eetfestijn.