Fietsers (2013)

 

  

Sarah Van Snick

wonende te Zele en moeder van 3 kinderen. Zij "RUN"t, naast het werk, haar huishouden en sport wekelijks 3 maal, ze loopt 2 maal en turnt reeds 2 jaar in de turnkring te Zele. Sarah heeft helaas te weinig tijd om alle sporttakken te beoefenen daar zij graag gaat fietsen, zwemmen, paardrijden, inline skaten, ... Deelname aan 1/8 triatlon en een fietsreisje naar Zuid Frankrijk staan op haar palmares. Reserveloper, 1 ste fietser.

De eerste roparun was een leerrijke, leuke en avontuurlijke belevenis, welke meteen voor herhaling vatbaar is. De voorbereidingen waren een plezier, de run meemaken was de kers op de taart. De teamspirit was voor mij iets nieuws en liet me zien dat samen leuker is dan alleen. Als team ben je sterker, heb je meer plezier, kan je heel wat aan, kortom, dit team laat ik niet meer gaan! 

 

 

 

 

 

Daisy Poppe

Daisy woont zoals de meeste leden van de moerenlopers te Zele en runt samen met haar echtgenoot het tankstation en buurtwinkel te Durmen. Zij hebben samen 3 'grote' kinderen. Naast het dagdagelijkse werk gaat ze ook lopen en fietsen. Samen met de lopers zal zij ons naar de finish brengen! 

 

 

 

 

 

 

 

Walter De Smet

 

Walter woont samen met vrouw en drie kinderen te Hamme - Sint-Anna, waar jaarlijks de roparun passeert. Sport is zijn motor in het leven en geeft hem zijn dagdagelijkse portie energie. Een gemiddelde week bestaat uit 400km fietsen, naar het werk enerzijds, anderzijds met de fietsclub 53x11. Naast het fietsen komt ook het lopen, welke betrekking heeft tot de trainingen voor het competitieve lange triathlons, ultra duathlons en marathons. Roparun is dan ook een nieuwe passende uitdaging!

 

 

 

 

   Lieve De Meester

Lieve woont sinds kort in Waasmunster maar haar 'roots' ligt in Sint-anna. Ze is zelfstandig kinesitherapeute en doet wekelijks aan spinning.
Verder danst en squasht ze graag, zolang ze zich maar eens kan uitleven. Lieve ziet Roparun als een uitgesproken kans om haar sportieve kwaliteiten boven te halen voor het goede doel. Met de glimlach op het gezicht zal zij zich inzetten voor een succesvolle Roparun.