Financieel (2013)

De Moerenlopers is een nieuw opgerichte VZW (2012). Wij zijn dan ook op zoek naar alle vormen van sponsoring, zowel financieel als praktisch. Hiervoor voorzien wij diverse sponsormogelijkheden. Via bijgaand document kan U overgaan tot financiële sponoring alsook praktische sponsoring. Uiteraard kan U steeds met ons contact opnemen voor bijkomende informatie.

sponsordocument

Naast de sponsoring zullen wij ook enkele activiteiten organiseren om extra gelden te verzamelen:

* steak à volonté op zaterdag 26 januari 2013 en zondag 27 januari 2013

Vooreerst willen we alle medewerkers en aanwezigen danken voor het geweldige weekend dat wij mochten beleven! We mochten over de 2 dagen meer dan 630 mensen verwelkomen in de gemeenteschool, wat dan ook meer dan een succes was! Er werd door allen goed gegeten en gedronken.
Wij hopen dat alle supporters een fijne avond of middag mochten beleven en we hopen jullie terug te zien, wanneer wij Zele doorkruisen in het pinksterweekend. Dank aan allen!!

 

* verkoop paaseieren op 9 maart 2013

Als team zullen wij instaan voor verkoop van paaseieren om geld in te zamelen.

 

collectebussen moerelopers

Collectebussen werden in en rond Zele uitgezet om gelden te verzamelen ten voordele van de organisatie roparun. Iedere deelnemer, supporter, sympathisant welke een bus wenst uit te zetten kan zich steeds bij ons bekend maken.

 

* busreis naar Parijs en Rotterdam

Wij kregen inmiddels diverse vragen van deelnemers en sympatisanten of er een mogelijkheid was om gezamelijk naar de start te gaan kijken in Parijs. Dit is mogelijk De Moerenlopers vertrekken met een luxecar op zaterdag 18 mei naar Parijs. Er zijn ongeveer 50 zitplaatsen welke wij verkopen aan 35€ / stuk heen en terug. De eerste kaarten worden nu verkocht. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Deze busreis werd geschonken door AUTOCARS TOM DE BOECK.

Meer nog: Wij gaan ook met de autocar naar Rotterdam. Wees erbij bij de aankomst en sluit de moerenlopers persoonlijk in uw armen. Kaarten worden verkocht aan 30€ heen en terug. 

 

Alle financiële middelen zijn ter beschikking gesteld door onze sponsors & sympathisanten. Geen enkele vergoeding zal worden uitgekeerd naar enige medewerker. Hoe groot zijn of haar inspanningen ook zijn. De ter beschikking gestelde gelden zullen enkel aangesproken worden bij aankoop of huur van materiaal, inschrijvingsgelden, verzekering, brandstof, maaltijden, communicatiemiddelen, kledij enz. De boekhouding is ten alle tijde, op eenvoudig verzoek, ten inzage na contactname met de VZW Moerenlopers op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 052/44.67.43.

Indien er om gelijk welke reden de wedstrijd niet kan plaatsvinden zullen alle gelden terug betaald worden conform hun aandeel van sponsoring.