Transport

Gino Maes

Gino is een rasechte Zelenaar en levensgenieter. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Hij slaat in zijn vrije tijd het ritme bij de Blaaskapel te Zele. Gino zal samen met de andere chauffeurs ons team begeleiden bij de verplaatsingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aimé Beirnaert

Aimee is sinds dit jaar op welverdiend pensioen na een mooie loopbaan als vrachtwagenchauffeur bij waterbouwwerken. Thuis heeft hij samen met zijn vrouw Annette de boerderij. Hij is vader van volwassen zoon Davy en dochter Evy en trotse grootvader van 4 flinke kleinkinderen.

 

Marc Van Driessche

Marc is jaren zelfstandig brandstofleverancier geweest en beheert samen met echtgenote Daisy Poppe het tankstation "Van Driessche - De Caluwe". Zij voorzien ons team dan ook van de brandstof en dragen zo hun steen bij! Samen zullen zij ons team begeleiden naast de route, zodat iedereen optimaal doorheen de drie-daagse run geraakt!

 

Jo Van Havermaet

Jo, vriend van Lieve (fietser), vervoegt dit jaar ons team om ons te ondersteunen onderweg. Als zelfstandige en een verbouwing achter de rug is Jo technisch sterk om het team zo vlot mogelijk van rustplaats naar rustplaats te begeleiden en de catering bij te staan.  Naast zijn technische bijstand mogen wij ook genieten van zijn culinaire sterktes. Elk teamlid weet maar al te goed hoe belangrijk het is om tijdig de energiebalans op peil te houden. Jo zal ons hierbij helpen!