Medisch

Elke Van Caeckenberghe

Elke is een jonge en dynamische kinesiste. Zij heeft haar eigen praktijk en huishouden te Sint-Lievens-Houtem. Zij wordt bijgestaan door partner Sam, zoontje Sep en dochter Janne .  Tegen de roparun staat Elke paraat om ons team te begeleiden door de run.

Lopen tussen de koolzaadvelden, prachtige Franse landschappen (als het niet donker was). Belgische ambiance bij de doortochten in Dendermonde,... en zeker ZELE en de Hollandse charme verenigd voor het goede doel. Van wedstrijd was niet veel sprake, alle ploegen moedigden elkaar aan. Het plezier bleef ook al groeide de vermoeidheid. 520 km in teamverband werken schept een band. Avontuur voor het leven! Laten we hopen dat we nog veel zulke avonturen mogen beleven.

Tiny Geens

Tiny Geens is een zelfstandige kinesitherapeute die onze ploeg zal ondersteunen tijdens het roparunweekend. Zij is een enthousiaste KLJ'er en zal zich ten volle inzetten in ons team. Ze heeft de vuurproef vorig jaar goed doorstaan en past helemaal binnen de ploeg. Zij draagt er mee zorg voor dat lopers en fietsers opnieuw de eindmeet mogen behalen!