Oefenen

Samen sterk. Zonder elkaar te kennen kunnen we nooit sterk zijn, dit is uit de vorige edities duidelijk gebleken. Hieronder treft U een overzicht van de activiteiten welke op de planning staan.  De meest relevante oefenwedstrijd/tranining is ongetwijfeld de Ronde van Zele welke georganiseerd wordt door onze collega's De Kloddelopers. Uiteraard zijn alle supporters en sympathisanten welkom op deze.

 

Graag geven wij bijgaande link mee voor diverse lopen: http://www.sportsites.be/loopkalender/

 

* Kermisloop te Putte - 16 oktober 2017

Als blijk voor alle steun die we de afgelopen 3 jaar tijdens de roparun mochten krijgen namen onze lopers deel aan de kermisloop te Putte. Deze vond maandagavond 16/10 plaats te Putte-Kapelle. Voor ons een bijzondere locatie alwaar alle roparunners jaarlijks de grens oversteken op weg naar Rotterdam.

Aan de loop namen meer dan 2.000 deelnemers deel waaronder een heuse bende moedige kinderen. Elke loper werd bij de voorbijgang van het podium aangemoedigd door vele supporters en moed ingesproken door Mark Janssens en zijn broer. Het was voor ons allen een fijne ervaring en kunnen deze ten stelligste aanraden aan alle lopers!

 

* Veldloop - Memorial Falco Christiaens - 26 november 2017

Ook dit jaar zetten we graag de veldloop ter nagedachtenis aan loper Falco Christiaens op onze loopplanning.

Dit jaar krijgt de loop een vernieuwd parcour en wordt de uitdaging groter voor de deelnemers!

Neem zeker een kijkje op facebook!

Meer informatie via bijgaande link: https://www.facebook.com/events/121219085212467/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

  

* Kerstrun tijdens kerstmarkt te Zele - 17 december 2017

17 december vindt de 4de Kerstrun plaats te Zele tijdens de jaarlijkse kerstmarkt. Dit jaar kunnen wij U verheugd meedelen dat de start van de kerstrun for FUN zijn start zal hebben op de Markt. Alle sportievelingen, supporters en sympthisanten kunnen ons vinden op de markt. Dit jaar komt elke sportieveling aan zijn zinnen, de moerenlopers zorgen voor een jogging van 3-6-9 km (in rondjes van 3km). Deze zorgt voor een fijnere sfeer voor zowel lopers als supporters! Bovendien zal de origineelse kerstman en kerstvrouw bekroond worden met een prijs!

 

* Ronde van Zele te Zele - 14 april 2018

De Ronde van Zele, georganiseerd door collega's Kloddelopers, is een estafetteloop bestaande uit één of twee toeren van 35 kilometer en wordt in ploegjes van vier lopers afgelegd, dit al dan niet in combinatie van begeleidende fietsers. Het is voor vele sportievelingen de kans om kennis te maken met het systeem van lopen tijdens Roparun. Het is dan ook een ideale voorbereiding voor onze ploeg om deel te nemen aan Roparun 2018. Meer info via bijgaande link: www.kloddelopers.be

 

* Nacht - dagtraining voor Roparun - 4-5 mei 2018

Naar jaarlijkse gewoonte zorgen we enkele weken voor vertrek voor een laatste roparunse voorbereiding. Een etappe in de avond, enkele uren rust en in de ochtend de volgende shift. Zo zorgen we dat zowel lopers, fietsers als begeleiders allen klaar gestoomt zijn om aan het roparunse weekend te beginnen 18-19-20 mei!!

 

Jogging te Grembergen  augustus 2018