Home

NOVEMBER 2017

De donkerste dagen van het jaar zijn ingezet en stilletjes aan tellen we af naar de feestdagen.
Maar er wordt niet stil gezeten, de voorbereidingen voor de eerstkomende activiteiten zijn gestart of in een afwerkende fase.
Wij zijn verheugd U te kunnen mededelen dat de Moerenlopers dit jaar de kerstrun mogen organiseren vanop de markt van Zele. Wij roepen opnieuw alle sportieve zelenaars op om deel te nemen aan onze kerstRUN for FUN waarbij alle leeftijden aan bod komen en U kan deelnemen aan de jogging voor 3-6-9 km. Er wordt een prijs uitegereikt voor de leukst verkleede kerstman en kerstvrouw!

 

 

JUNI 2017

Na weken van voorbereidingen was het zover: 3 juni start roparun!

 

Ons team verzamelde in A. Van Der Moerenstraat en samen verplaatsten we ons naar de Markt waar we samen met de Kloddelopers en team Magnetrol hebben afgesproken! We worden onthaald aan het Schots aangekleed Fonteinhof en na een groepsfoto verdelen we ons terug op en gaan naar huis. De laatste voorbereidingen worden getroffen, de koffers ingeladen en op naar Parijs! Team 288 is er helemaal klaar voor!!!

  

 

 

 

 

 

Om 19u50 is het zover. Dit jaar neemt Evy de start en weg zijn we. Helaas vallen er al snel druppels, een kleine schuifpartij zonder gevolgen en de eerste nacht wordt ingegaan. Omstreeks 23u gaat team 2 de route op en kan team 1 even rust nemen. Gelukkig blijven de regendruppels achterwege en mogen we zondag genieten van de zonnestralen en wordt de zonnecrème bovengehaald. Team 2 heeft dit jaar de voorbereidende ambiance op de route op weg naar Zele. Omstreeks 23u wordt Zele bereikt en doorkruisen we het samen. Team Magnetrol mocht ook al Zele bereiken, een hoogtepunt voor alle Zelenaars, 2 teams samen doorheen hun gemeente!

Het gejuig, gejoel en ambiance van Zele, daar kan je niet aan wennen, daar doen we het ook een beetje voor! Ongelooflijk dat elk team warm wordt onthaald en doorheen Zele wordt geroepen.

Na Zele is het voor alle teams de zwaartse etappe, de tweede nacht in. Elkeen moet zich vermannen en uitkijken naar de finish. Eens de Nederlandse grens behaald is, worden we terug aangemoedigd om ons te verplaatsen naar Rotterdam. Het daglicht brengt ook terug hoop en met ons team gaan we rustig naar de eindmeet. Na de middag bereiken we samen het einddoel, Rotterdam, de Erasmusbrug over en dan bekomen van het avontuur. Een avontuur met veel plezier, een lach en een traan, een sportieve uitdaging en hoopgevende inspanning voor degene die aan de zijlijn moeten staan. Voor hen doen we het!!! Never give up!!!

 

 

Bedankt voor alle steun, support en inspanning om ons doorheen roparun en het roparunse jaar te helpen.